Vår personal

Att jobba som hos oss är en utmanande uppgift utifrån att det handlar om att vara lyhörd för dina önskemål, behov och integritet. Vår personal är genuint intresserade av dig som människa och av jobbet som personlig assistent. Vi är noggranna i rekryteringsprocessen och anställer trygga och duktiga personer som kan och vill utvecklas i både sin yrkesroll och som människa.

Världens bästa jobb?

Att jobba hos oss är berikande, utmanande och väldigt roligt! Jobbet ställer stora krav på personlig mognad. Det krävs också en stark lyhördhet för att förstå hur personen man jobbar med vill bli stöttad.

Utgångspunkten i arbetet är alltid klientens önskemål och behov.

Som assistent är din arbetsplats förstås där klienten är; hemma, på jobbet, hos en vän eller på någon fritidsaktivitet. Du arbetar oftast tillsammans med en och samma klient men det kan också förekomma att du jobbar med flera. Arbetstiderna kan vara dag, kväll och/eller natt. Vardag så väl som helg.

Som boendestödjare jobbar du med flera klienter, oftast på dagtid under vardagarna. Klientens eget hem är oftast utgångspunkt, men som boendestödjare kan du också följa med på exempelvis läkarbesök, vid myndighetskontakter, ute på stan eller på gymmet.

RT Assistans är en trygg arbetsgivare och vi är måna om att du ska ha det bra på jobbet! Vi följer de kollektivavtal som finns och erbjuder både utmaning och utveckling för dig som anställd. I så stor utsträckning det är möjligt tillgodoser vi individuella önskemål om tjänstgöringsgrad och arbetstider.

 

Aktuella tjänster

Boendestödjare – en tillsvidareanställning till RT Assistans

Personlig assistent

Extrajobb som personlig assistent